le manteau de pluie

source

min kväll består av franskglosor om regn och rörande i kaffekoppar, suktande efter tattueringar (även då de tatueringarna jag tycker är fina är lite för vanliga), senaste avsnittet av gossip girl och astronomi. Ganska okej ändå. Vad hittar ni på?

she keeps it all to herself


Nu är jag hemma, eller egentligen kom jag hem igår eftermiddag men jag var för trött för att skriva någonting då. Mitt lov var underbart bra. Livigno var mysigt och soligt och jag umgicks med min fina familj hela veckan. Hur var ert lov? Eller ni som precis fått lov: vad ska ni göra under lovet?

livigno

Nu kommer det vara lite tyst här ett tag. Hoppas ni får en fin lovvecka. Puss

Feb. 15, 2012

Sönderbitna naglar. Trasiga nagelband och torra händer. Tidigare var mina
naglar alltid noggrant målade med starka färger. De skulle sprida glädje. Men
inte nu. Nu är de fula. Allt är fult. Jag tycker om fina händer. Han hade fina
händer. Det hade jag med.

Trasligt hår utspritt över kudden. Kudden som är fortmat som ett hjärta ligger
på andra sidan rummet. Allt som symboliserar kärlek borde inte få existera.
Allt som påminner om honom borde dö. För påminnelserna skär som knivar i magen.

Klocka


edit: till er som frågade var klockan kommer ifrån, kommer den faktiskt från något så simpelt som Ikea.

Ligger hemma och ser på gladiatorerna i repris på tv. Jag har blivit sjuk och orkar inte ens öppna matteboken, vilket inte känns så lovande med tanke på provet på tisdag. Jag vill ha lov!

You say you feel so empty, that our house just ain't our home. I'm always somewhere else and you're always there alone.Igår morse var jag och åkte skridsko med min pappa och lillebror på en sjö en halvtimme utanför malmö ungefär. Det var ganska mysigt, men iskallt (minus 11 grader). Efter ett tag kunde man knappt känna sina tår. Puss.

förlåt att jag aldrig har sagt förlåtFörlåt för att jag uppdaterar så sällan.
Bilden tog jag imorse, då det fortfarande inte hade blivit ljust än. Jag tycker inte om när det inte är ljust på morgonarna. Det blir ännu jobbigare att cykla mot skolan då, speciellt nu när det är så extremt kallt. Men det blir ju ljusare och ljusare hela tiden och nu är det helg också, så jag ska inte klaga. Denna vecka gick jättefort och jag hänger som vanligt inte riktigt med. Men nu ska jag njuta av att det är fredag. Puss.

RSS 2.0